Velkommen!

Gospelnation er hele Danmarks mødested for gospelinteresserede. Her finder du gospelkoncerter og -events, workshops og måske dit kommende korBliv medlem og tilføj dine egne events eller deltag i andres. Vi ses derude!

 • Basisinfo

 • Beskrivelse
  Hvidovre Gospel handler om "the Gospel" - evangeliet om det glade budskab og om fællesskab. Koret består af ca. 30 - 35 kormedlemmer i alderen 20 - 60, med et godt humør.

  Koret blev startet i 1985 af unge fra Broholmkirkens Baptistmenighed i Hvidovre, derfor kunne koret holde 25 års dag i 2010. Hvidovre Gospel er nu som dengang en gruppe glade mennesker, der elsker at synge og være sammen. Vi bringer via boblende gospel budskabet ud i sang og musik.
  Vores dirigent har nu i 11 år, pisket os med humor, og kærlighed, hun sørger for at vi går glade hjem og presterer vores bedste til koncerter.

  Koret har deltaget i flere store events, bl.a Tivoli Gospel, Vestegnens Gospel Festival og ikke mindst vores egen, Hvidovre Gospel Festival, som vi gentager fra 9-11 marts 2012, med Solomon Facey fra London. Koret tager gerne ud og holder koncerter, når lejlighed byder sig.
  Gospel er en bred vifte af genrer, blues, rock, R&B, pop, jazz og smukke balader. Vi tager lidt fra dem alle..