Velkommen!

Gospelnation er hele Danmarks mødested for gospelinteresserede. Her finder du gospelworkshops, -koncerter og -events - og måske dit kommende korBliv medlem og tilføj dine egne events eller deltag i andres. Vi ses derude!

Aalborg Gospel Choir

Aalborg Gospel Choir

By: Aalborg
Øvedag: Tirsdag
Korleder: Henrik Daniel Christoffersen
 
0
By: Aalborg Øvedag: Tirsdag Korleder: Henrik Daniel Christoffersen
 • Basisinfo

 • Beskrivelse
  Kom og vær med i Aalborgs største gospelkor: Aalborg Gospel Choir.

  Glem alt om noder og optagelsesprøve, for her er plads til alle der har lyst til at prøve kræfter med denne livsbekræftende musik.

  Du behøver ikke at kunne læse noder eller have korerfaring, ligesom der heller ikke stilles krav til din religiøse overbevisning.

  Koret udvikler sig til stadighed, og du kan derfor være med til at påvirke hvordan koret skal formes. Det bliver derfor helt op til dig, at skabe den stemning og det samvær som du føler der skal være i Aalborg Gospel Choir.

  Aalborg Gospel Choir har helt fra korets start, oplevet en helt utrolig interesse – og 2016 har ikke været en undtagelse.

  Aalborg Gospel Choir er således på 9 år – sammen med Aalborg Gospel United – vokset til at være 2 seje kor på 170 glade gospelsangere.

  Mød uforpligtende op en tirsdag og lod stemningen – du behøver ikke at tilmelde dig først! Tag gerne en ven eller veninde med, for at se om det ikke skulle være noget for Jer begge to.

  Kom til gospel og syng dig glad!

  Tid: Tirsdag kl. 19.00-21.30
  Dato: Opstart d. 24. januar 2017
  Sted: Bethaniakirken, Dag Hammerskjöldsgade 2 A, 9000 Aalborg

  For yderligere information – følg os på facebook.

Populære events

No events to display.