Velkommen!

Gospelnation er hele Danmarks mødested for gospelinteresserede. Her finder du gospelkoncerter og -events, workshops og måske dit kommende korBliv medlem og tilføj dine egne events eller deltag i andres. Vi ses derude!

Aalborg Gospel United

Aalborg Gospel United

By: Aalborg
Øvedag: Tirsdag
Korleder: Henrik Daniel Christoffersen
 
0
By: Aalborg Øvedag: Tirsdag Korleder: Henrik Daniel Christoffersen
 • Basisinfo

 • Beskrivelse
  Aalborg Gospel United er et kor for sangere mellem 20-35 år. Vi optræder jævnligt, og har foruden deciderede koncerter tidligere optrådt ved bryllupper, støttearrangementer, julemarkeder, fødselsdage og julefrokoster.

  Er du interesseret i at booke koret? Kontakt os på:


  Kommende koncerter kan ses på hjemmesiden:
  http://www.aalborggospelunited.dk/

  Er du interesseret i at synge med?
  Vi øver hver tirsdag kl. 16.30-18.30 i Bethaniakirken, og vi lægger vægt på både engagement, commitment såvel som socialt samvær og hygge.

  Har du har lyst til at tage en musikalsk udfordring op, så er Aalborg Gospel United et oplagt kor for dig. Det er underordnet om du kan noder, men det vil være en fordel hvis du har sunget i kor før, og kan holde din egen stemme.

  Hvis du har lyst til at synge med, så skriv til os på mailadressen ovenfor og deltag i optagelsesprøven for efterårs-sæsonen, der finder sted i September. Du er meget velkommen til at spørge de andre sangere til råds og hører omkring deres oplevelse af koret, herunder koncerterne og ikke mindst de sociale arrangementer som sangerne selv står for.

  Stemmeprøven foregår forud for optagelse i koret.