Velkommen!

Gospelnation er hele Danmarks mødested for gospelinteresserede. Her finder du gospelkoncerter og -events, workshops og måske dit kommende korBliv medlem og tilføj dine egne events eller deltag i andres. Vi ses derude!

  • Basisinfo

  • Beskrivelse
    Klitmøller Gospelkor opstod som et lokalt kor i tilknytning til Klitmøller Kirke, men har eksisteret i sin nuværende form siden 2002. I dag er koret en selvstændig forening med medlemmer fra Thy og Mors med stor interesse for Gospelmusikken. Koret har hjemsted i Klitmøller i det nordlige Thy.

    Koret er finansieret dels ved medlemskontingenter, dels ved tilskud fra offentlige og private midler. Koret tæller i dag ca. 30 medlemmer, organiseret som en forening med valgt bestyrelse, bestående af 5 medlemmer.

    Korets formål er at tilbyde undervisning i Gospelkorsang og udvikle Gospelmusikken i et lokalt samfund, men henblik på at styrke det lokale engagement i et kreativt og musisk miljø.

    Gospelmusikken er vores omdrejningspunkt og vi arbejder på at styrke en udvikling af de lokale talenter og koret som helhed.