Odder Gospel Workshop 2018
nov 03

Odder Gospel Workshop 2018

Musikskolen for Voksne har fornøjelsen af at kunne invitere til workshop med Nina Luna og Mads...

 

Musikskolen for Voksne har fornøjelsen af at kunne invitere til workshop med Nina Luna og Mads...

Henter kort…
Rørthvej 34, 8300 Odder, Denmark
 • Musikskolen for Voksne har fornøjelsen af at kunne invitere til workshop med Nina Luna og Mads Andersen for 11. gang. Vi glæder os til at se nye og gamle gospelvenner til en forrygende dag!


  Køb billet på Billetto.dk

  Pris 175 kr.


  Livsbekræftende tekster, fede rytmer, smukke ballader, sange med power og sjæl, som giver energi til dagen i morgen og inspiration og kulør på tilværelsen.

  Vi vil dykke ned i musikken med fokus på indlevelse og vellyd. Repertoiret er bredt og blandet – lige fra traditionel til moderne gospel og du får uden tvivl en oplevelse af den naturlige glæde, det giver at synge gospel - kombineret med sangteknik og indlevelse. Der kræves ingen specielle for- kundskaber for at deltage, og der synges uden noder.

  Glæd dig til en workshop, hvor det bliver svært at stå stille!


  Kl. 17 vil workshopkoret spille en lille koncert, hvor også publikum får mulighed for at røre stemmebåndene. I forlængelse heraf vil der være et oplæg til debat.

  Emnet er: "Slaveri i 2018 - Informationssamfundets bagside".

  I en verden hvor vi dagligt indtager facebooknyheder før morgenmaden, og hvor alle svar kun er en googlesøgning væk, kan det være svært at få tid til at mærke sig selv og være sammen med de mennesker, der er lige omkring os lige nu. 

  Kan gospelmusikken og korfællesskabet være vores flugt fra informationsslaveriet, flugten ud af hovedet og ned i kroppen og følelserne, en rejse mod mere NU og mindre fortid/fremtid?


  PROGRAM

  9:30 Ankomst og registrering i forsamlingshuset

  10:00 Workshop i kirken

  12:00 Frokost

  12:45 Workshop

  14:30 Pause

  15:00 Workshop

  16:40 Pause

  17:00- ca. 18.15 Koncert og debat (fri entre)


  Medbring:

  - Mad og drikkevarer (kaffe kan købes) til frokost.

  - Koncert tøj: ingen dresscode


  Adresse for både workshop og koncert:

  Odder Grundtvigske Valgmenighed

  Rørthvej 34, 8300 Odder


  NINA LUNA, der er opvokset i Odder, er en meget anerkendt sangerinde, dirigent, vocal coach, workshopholder og sangskriver fra København. Nina har fundet vej ind i hjertet af dansk gospelmusik, og hun er kendt for sin kraftfulde stemme og sin megetpædagogiske og humoristiske måde at undervise på. Nina er uddannet underviser og sangerinde fra Complete Vocal Institute i København.

  Nina har siden 2004 sunget gospel og inspireret sangere og gospelkor i ind– og udland.

  I dag leder hun gospelkorene: FAITH i Kgs. Lyngby og Old Stars i Hillerød. Nina afholder hvert år mange workshops over hele landet for sangere og kor, som ønsker ny inspiration, nye sange, at lære at løse sangtekniske udfordringer, eller som bare gerne vil have et et boost energi og glæde.


  MADS ANDERSEN

  En fremragende pianist. Mads er musikentrepenør, gospelinstruktør/-pianist for 5 gospelkor og akkompagnerer flere af Danmarks førende gospelkor og solister. Mads driver desuden Gospelnation.dk - Danmarks gospelportal. Her finder du spændende workshops, koncerter og gudstjenester, mere end 200 gospelkor for børn, unge og voksne, inspiration, konkurrencer og meget mere. Se mere på Gospelnation.dk og facebook.com/Gospelnation.

  Mads er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

  God energi, udstråling og humor er kendetegnende for Mads, både som instruktør og pianist.

 • Kategori
  Workshops
 • Dato & Tidspunkt
  nov 03 2018 at 10:00 - nov 03 2018 at 18:00
 • Adresse
  Odder Grundtvigske Valgmenighed, Rørthvej 34, 8300 Odder
 • Eventadmin
  Nina Luna