Gospelmusik er traditionelt set er opstået improviseret og på gehør, men det betyder jo ikke at man ikke kan skrive nogle af de smukke ballader og svedige gospelfunk-numre ned på noder - så vi har samlet et par steder på nettet hvor du kan gå på gospelopdagelse og finde dine yndlingssange.

Amazon.com

På Youtube kan du finde videoklip, på Facebook kan du hygge med dine venner og på Amazon.com kan du købe... alt! - også gospelnoder.

Forskellen på Amazon og de nedenstående er at du på Amazon køber fysiske nodebøger til levering på din postadresse, hvilket man kun kan i mindre omfang på de ovenstående.

HansChristianPresents.com

Få din yndlings Hans Christian sang som mail i din indbakke - gratis!

Hans Christian Jochimsen er en meget afholdt og anerkendt profil i det danske gospelmiljø, både som underviser og sangskriver. Hans sange synges ugentligt rundt om i hele Danmark og faktisk også i store dele af verden, der i blandt i Tyskland, Tjekkiet, USA m.m.

På HansChristianPresents.com får du adgang til mange af Hans Christians sange, både som noder, youtube-videoklip og som musiknumre, du kan købe på iTunes.

Musicnotes.com

Klassisk, pop, rock og selvfølgelig gospel! Noder fra ca 3.95$/stk - svarende til ca 20kr/stk

Musicnotes.com er en online nodebutik hvor du kan finde noder indenfor alle mulige musikgenre og downloade dem direkte til din computer, hvor du fx kan vælge at skrive dem ud. Noderne fås som regel i flere forskellige udgaver alt efter hvilken instrumentering du ønsker noder for, fx guitar, klaver og vokal. Du kan også vælge hvilken toneart du ønske noden i, hvis den fx ligger lidt for højt til dig i originallejet kan du sætte den lidt ned inden du udskriver.

Sheetmusicdirect.com

Find noder og spil selv eller find et backingtrack og få oplevelsen af et helt band/orkester som spiller kun for dig (og dit publikum). 

Siden har mange af de samme muligheder som musicnotes.com, men du kan desuden finde backingtracks, som kort sagt er en instrumental version af et nummer, dvs hvor forsangeren ikke er med. Det gælder især, hvis du søger andre numre indenfor fx pop eller store hits.

Sheetmusicplus.com

Verdens største noderudvalg - sådan lyder sheetmusicplus' slogan, og det er da også utroligt hvad man kan finde noder blandt de mere end 600.000 noder, tabs, nodebøger og meget mere.

Hvis du ikke kan finde den node du leder efter, så prøv at kigge forbi sheetmusicplus.com. Samlingen af digitale noder og nodebøger du kan få tilsendt er næsten endeløs, og du vil blive forbløffet over udvalget. Her finder du noder på alt lige fra klassisk over jazz til musical og selvfølgelig gospel.

----------------------

Har du selv andre forslag til websteder hvor man kan finde gospelnoder, er du meget velkommen til at dele dem herunder. (husk at logge ind først)