Nina underviser ud fra overbevisningen om at vi alle er musikalske og har musikken i os. Det er bare et spørgsmål om at få den rette vejledning til at finde frem til den og give den de bedste betingelser for at folde sig ud.

Hvad skal der til for at nå en bestemt tonehøjde, lydstyrke eller effekt. Nina Luna er certificeret underviser fra Complete Vocal Institute (Catrine Sadolin) og tilbyder dermed høj kompetent undervisning, både for grupper og 1-1. Du får som sanger, skuespiller eller foredragsholder helt konkrete og enkle redskaber som forbedrer dine resultater hurtigt.

Med kompetencer fra både Rytmisk Musikkonservatorium og Complete Vocal Institute (Catrine Sadolin), har Nina en bred vifte af redskaber til at tage udgangspunkt i den enkelte sanger og vedkommendes personlige ønsker og udfordringer.

 

400.00 Kr

Ønsker du at blive bedre til at synge? 

Uanset om du aldrig har sunget før eller er trænet solist, kan det være både sjovt og spændende at få nye redskaber til at bruge din stemme på nye måder.
Få tid til at dyrke din stemme og få undervisning i teknik, fortolkning, performance og meget mere, der kan hjælpe dig tættere på den sangstemme du drømmer om.

Ønsker du online-undervisning kan dette også lade sig gøre.

Jeg underviser på følgende platforme:

Zoom, Facetime og Skype - det er dit valg.

Aktuelle Undervisningssteder

Cookies gør din oplevelse af gospelnation bedre. Er det ok med dig?