Louise Kofoed er sanger og vocal coach (autoriseret fra Complete Vocal Institute i juni 2020) og arbejder til daglig med musik og kommunikation i Folkekirken. Hun elsker at inspirere folk med musikalitet og sangglæde – og at hjælpe børn og voksne med at erfare, hvor meget deres stemme egentlig kan.


Oprindeligt er Louise uddannet cand.mag. i retorik med sidefag i musikvidenskab. Hun leder flere gospelkor for børn og voksne og synger selv primært inden for genrerne gospel, pop, soul og jazz.

I en sangtime skal du føle dig fri til at komme med lige præcis de ting, du har lyst til at arbejde med. Du bliver udfordret og får konkrete redskaber til at bruge din stemme, så det lyder godt og føles rart. Undervisningen skræddersyes til dig og dine behov.

Louise tilbyder sangundervisning til både børn og voksne.

Hvis du ikke kan finde en tid, der passer blandt de ledige tider, så send en besked - måske kan der åbnes for en ekstra tid, hvis det passer ind i programmet.

300.00 Kr

I en sangtime arbejder vi med de ting, du vælger at sætte fokus på. Fx at nå de høje toner eller føle mere frihed som sanger. Eller emner som fortolkning, performance, rytme, gehør, improvisaion osv. Du bliver udfordret og får konkrete redskaber til at bruge din stemme, så det lyder godt og føles rart. Undervisningen skræddersyes til dig og dine behov. Jeg underviser med udgangspunkt i Complete Vocal Technique.

Aktuelle Undervisningssteder

Cookies gør din oplevelse af gospelnation bedre. Er det ok med dig?