Lys i Mørket - Gospel for Fællesskab - Dag 6/6 - LIVE SHOW
dec 19

Lys i Mørket - Gospel for Fællesskab - Dag 6/6 - LIVE SHOW

Danske gospelkor inviterer til Lys i Mørket - Gospel for Fællesskab! Hele næste uge er der ny...

 

Danske gospelkor inviterer til Lys i Mørket - Gospel for Fællesskab! Hele næste uge er der ny...

Henter kort…
 • Dato & Tidspunkt
  19. december 2020 kl 19.00 - 19. december 2020 kl 21.00
 • I denne tid, hvor dagene bliver kortere og mørket tættere, inviterer danske gospelkor til Lys i Mørket - Gospel for Fællesskab. En hel uge fyldt med god gospelglæde præsenteret af gospelkor fra hele landet.


  I uge 51 vil du på facebook.com/gospelnation hver aften kunne opleve 1 eller flere kor give deres bud på en sang der spreder lys i mørket. Hver aften kl 19.00 vil der blive udgivet en video med musikalske indslag fra forskellige gospelkor fra hele landet på facebook.com/gospelnation


  Det hele kulminerer i en

  LIVE Facebookudsendelse:
  lørdag d. 19. december kl 19.00
  På facebook.com/gospelnation

  -hvor Laura Kjærgaard (kendt fra bl.a. X-Factor) og Mads Holm Andersen vil lede os igennem en skøn aften fyldt med god gospelglæde og fællesskab. Showet vil bl.a. indeholde musikalske indslag fra gospelkor fra hele landet, samt enkelte solistiske indslag fra forskellig kant.


  Mads Holm Andersen udtaler: 

  ”Idéen til dette projekt kom, fordi både Laura og jeg har gospelkor, og vi oplever at den tid, vi lever i, udfordrer vores helt grundlæggende behov for fællesskab. Jeg er personligt flere gange siden marts blevet ramt af en følelse af bekymring, tomhed og til tider også ensomhed, og jeg tænker, at jeg ikke må være den eneste. Det er mit håb, at dette projekt må bringe glæde og give os alle en oplevelse af, at vi er en del af et kæmpe stort gospelfællesskab på tværs af hele landet!”


  Det er helt gratis at se med og nyde de skønne koncertoplevelser. I løbet af lørdag aften vil der være mulighed for at donere et beløb til Røde Kors og deres arbejde med Omsorg for Ensomme. Ensomhed, som står i modsætning til det fællesskab, vi alle savner og håber snart at få igen.


  Invitér familie og venner til at sidde klar kl 19.00 og få en fælles musikoplevelse til opmuntring og håb i den mørke tid. ❤

  Se mere om projektet på 

  Facebook.com/gospelnation


  #lysimørket #sammenhverforsig #ensomhed #fællesskab #gospeldanmark #gospelmusik #danskegospelkor #gospelnation

  Henter indhold, øjeblik…
 • Kategori
  Online
 • Adresse
  facebook.com/gospelnation
 • Eventadmin
  Mads Andersen (Admin)