Roskilde Gospel Singers 25-års jubilæum - workshop og koncert
okt 01

Roskilde Gospel Singers 25-års jubilæum - workshop og...

Hjælp os med at fejre vores jubilæum. Workshop med efterfølgende koncert. Det bliver fantastisk!...

 

Hjælp os med at fejre vores jubilæum. Workshop med efterfølgende koncert. Det bliver fantastisk!...

Henter kort…
 • Dato & Tidspunkt
  01. oktober 2022 kl 12.30 - 01. oktober 2022 kl 20.30
 • Roskilde Gospel Singers kan i disse måneder fejre 25-års jubilæum. Det markeres lørdag den 1. oktober 2022 i Jakobskirken i Roskilde.


  Dagen opdeles i to; I dagtimerne en workshop for alle, der har lyst til at prøve sin indre gospelsanger af, og om aftenen et brag af en koncert, hvor workshopkoret synger sammen med Roskilde Gospel Singers.Alle, der har lyst til at synge gospel, inviteres til at komme og deltage i en workshop sammen med Roskilde Gospel Singers. Der skal indstuderes 5-6 sange, som skal bruges ved aftenens koncert. Instruktører på workshoppen er nuværende dirigent for Roskilde Gospel Singers Randi Bech Højgaard, samt to tidligere dirigenter Henrik David Mikkelsen og Peter Bernhard. Pianist er korets faste tryllekunstner på tangenter og rytmeboks Ben Heveroh.

  Læs mere om workshoppen og tilmelding på www.roskildegospelsingers.dk

  Ved koncerten fremføres de indøvede numre fra workshoppen, samt numre fra Roskilde Gospel Singers store repertoire - krydret med skønne solister, og fællessang med publikum. Koncerten er åben for alle, og begynder kl. 19.00. Dørene åbnes kl. 18.30, og billetter á 100 kr. (børn 2-12 år 25 kr.) kan købes ved døren – eller i forsalg via MobilePay nr. 7807PL.


 • Kategori
  Workshops
 • Adresse
  Jakobskirken, Astersvej 11, Roskilde
 • Eventadmin
  Roskilde Gospel Singers