Velkommen!

Gospelnation er hele Danmarks mødested for gospelinteresserede. Her finder du gospelkoncerter og -events, workshops og måske dit kommende korBliv medlem og tilføj dine egne events eller deltag i andres. Vi ses derude!

Valentinsgudstjeneste
feb 14

Valentinsgudstjeneste

I Godthaabskirken markerer vi denne specielle ”helligdag”. Det gør vi ved at invitere til...

 

I Godthaabskirken markerer vi denne specielle ”helligdag”. Det gør vi ved at invitere til...

Henter kort…
Nyelandsvej 51, 2000 Frederiksberg, Denmark
 • Valentinsdag den 14. februar er kendt som ”de elskendes helligdag”. Det er dagen, hvor par udveksler kort, blomster, chokolade eller andre gaver, som udtryk for deres kærlighed til hinanden. Det er en romantisk dag og også en meget gammel helligdag, helt tilbage fra 500-tallet.

  I Godthaabskirken markerer vi denne specielle ”helligdag”. Det gør vi nu fjerde år i træk ved at invitere til gospelgudstjeneste. Kirkens kor GOOD HOPE synger under ledelse af Lise Leiko Yoshida, akkompagneret af pianist Søren Baun. I år har vi sat gudstjenesten i Tove Ditlevsens tegn. Hun ville i år være fyldt 100 år, og vi synes det er værd at lade hendes ord tale med, når vi fejrer kærligheden. Hun kendte både dens lyse og barske sider. Hendes digte kan de fleste af os spejle os i. Skuespiller og kirketjener Kristine Nørgaard Sørensen læser digtene. Der er lagt op til aften med eftertænksomme tekster og gospel i den mere stille udgave.

  Tag din kæreste, ægtefælle eller partner med til en særlig gudstjeneste i romantikkens tegn og med masser af god musik.

 • Kategori
  Gudstjenester
 • Dato & Tidspunkt
  feb 14 2018 at 19:30 - feb 14 2018 at 20:30
 • Adresse
  Godthaabskirken, Nyelandsvej 51, 2000 Frederiksberg
 • Eventadmin
  Gospelkoret Good Hope