• Basisinfo

  • Beskrivelse
    Old Stars er Danmarks eneste gospelkor for seniorer. De er til daglig 75 sangere, der mødes hver uge i Grønnegadecentret i midtbyen af Hillerød i Nordsjælland. De har ”ungdomsenergi" og humør, som kan tage pusten fra de fleste og elsker simpelthen at synge sammen. De er i besiddelse af en smittende livsglæde, - og gospelmusikkens ”magiske kraft” har taget livtag om koret, som har gjort det til en virkelig passion at tænde lys i gamle swingende spirituals og old hymns. Nyere musik findes også på repetoiret og Old Stars garanterer til enhver tid den skønneste livsbekræftende sangglæde i medrivende og iørefaldende gospel.

    Koret har eksisteret siden 2010 og er blevet Nordsjællands udtrykte billede på den særlige livskraft, der bærer mennesker i deres modne alder, når de mødes i et varmt og musikalsk korfællesskab, hvor man ud over at synge sammen også støtter og løfter hinanden gennem livets op- og nedture.

    Old Stars Gospel Singers har medvirket ved adskillige koncerter og kulturelle arrangementer rundt omkring i Danmark. Koret har sunget på Plænen i Tivoli, i Go morgen Danmark, i Odd Fellow i Bredgade, i Silkeborg kirke og Marstal Kirke, i Asminderød Kirke, ved flere anledninger på Hillerød Rådhus og de holder årlige koncerter i Præstevang Kirke og i Allerød pensionistforening, Koret tager desuden rundt i Nordsjælland og synger gospel på aktivitetscentre og plejehjem til stor glæde for andres pensionister og deres pårørende.