Om Gospelnation.dk

Gospelnation.dk er vores mulighed for at være et fællesskab, der rækker ud over kor, workshops og koncerter. Gospelnation.dk er for alle os, der har interesse for gospelmusik i Danmark. Her er ALLE velkomne. Uanset om du er gospelsanger, gospelinstruktør, gospelpublikum eller gospelinteresseret, så er der plads til dig. 

Baggrund

Jeg hedder Mads Holm Andersen og er gospelinstruktør, -korleder og -pianist. Jeg elsker gospelmusikken og det den gør ved os!
Jeg blev introduceret for gospelkormusik tilbage i 2007 i Aarhus af Laura Kjærgaard, som inviterede mig til at spille klaver i 2 gospelkor i byen. Jeg oplevede hurtigt glæden og fællesskabet, energien og magien ved at mødes, en gruppe mennesker, og synge sange med mening!

Jeg fik lyst til at undersøge hvad der fandtes af gospelkor og -events rundt omkring, og blev ofte mødt af spørgsmål om hvor man kunne gå hen for at få information. Det gav mig lyst til at skabe et mødested, hvor alle vi, der har med gospelmusik at gøre, sammen kan præsentere alle de fantastiske muligheder der er, for at møde gospelmusikkens fællesskab og glæde.

Hvem er vi

Gospelnation.dk får løbende masser af opbakning fra en række frivillige, der lægger tid, evner og kræfter i at gøre gospelnation.dk til Danmarks gospelportal.

Find en oversigt over frivillige her - du kan være med! Skriv til os og hør nærmere.

Det ny gospelnation.dk i 2017

Vi er i længere tid blevet mødt af et ønske om at kor og besøgende, selv skulle kunne tilføje og ændre informationer, og drømmer forsat om at vores fællesskab får de bedste betingelser for at udfolde sig. I begyndelsen af 2017 lykkedes det er få en helt ny version af Gospelnation.dk ud, så alle nu kan oprette en profil, og tage del i fællesskabet her på siden.

Jeg håber I vil tage rigtig godt imod det og huske på at fællesskabet er det vi gør det til, hverken mere eller mindre.

Har du spørgsmål er du forsat altid velkommen til at skrive til os. Så vil vi gøre vores bedste for at svare. Skriv til

Med kærlig hilsen

Mads Holm Andersen
Stifter af Gospelnation.dk 2008-2019

 

 

Populære events