The Northern Lights Gospelkor

The Northern Lights Gospelkor

By: Horsens
Øvedag: Torsdag
Korleder: Brian Hollingsworth
 
0
By: Horsens Øvedag: Torsdag Korleder: Brian Hollingsworth
 • Basisinfo

 • Beskrivelse
  The Northern Lights gospelkor

  Vores dirigent og solist er Brian Hollingsworth, som er født og opvokset i den sorte amerikanske gospelkirke, og som derfor bringer den helt autentiske gospelmusik med sig ind i vores gospelkor, - eller vores "gospel family", som vi kalder det. Udover at lære at synge de amerikanske gospelsange med energi og indlevelse, får vi også et indblik i historien bag anvendelsen af sangene.

  Torsdag aften er vores åndehul og energiboost, som vi kan leve højt på hele ugen. Vi synger 3-stemmigt: Sopran, 1. alt og 2. alt. Vi synger ikke efter noder, vi står sjældent stille og vi klapper ofte.

  Horsens Center for Gospelmusik

  The Northern Lights Gospelkor er hovedaktiviteten i foreningen, Horsens Center for Gospelmusik. Foreningen blev stiftet i efteråret 2013 af Brian Hollingsworth og en håndfuld andre ildsjæle med ambitionen at sprede glæden ved amerikansk gospel i Horsens og omegn.

  The Gospel Family

  Udover The Northern Lights, er Brian Hollingsworth også dirigent i søsterkoret, Gospel Happy Moments i Odder. De to kor øver og optræder ofte sammen, og i daglig tale omtaler vi ofte hinanden som "The Gospel Family".