• Basisinfo

 • Beskrivelse
  Gospel Happy Moments øver i Odder kirke hver tirsdag fra 19-21. Koret består af ca. 30 livsglade sangere.

  Gospel Happy Moments, begyndte i september 2013 under ledelse af Brian Hollingsworth. Brian Hollingsworth, kommer oprindelig fra USA, hvor han er opvokset med gospel i den sorte amerikanske kirke. Han har 35 års erfaring som solist, korsanger og korleder.

  Vores kor er et frirum. 2 timer tirsdag aften fyldt med livsglæde og ambition.

  Koret er dejligt at opleve, netop fordi det favner alle og budskabet fra Brian er, at vi skal kunne fornemme hinanden som en familie og glemme hverdagen og virkelig nå hinanden i mødet med musikken.Alle er velkomne – kom og vær dig og vær med os!Nye korsangere er velkomne gennem hele sæsonen.

  Det er favnende og en særlig skønhed. Dine forudsætninger spiller ingen rolle, -det er din indlevelse og indsats (commitment) der er værktøjet til at nå i mål. Brian er krævende, givende og ambitiøs i sit mål om, at han via sine styrker og ressourcer kan give en værdifuld musikalsk og medmenneskelig gave til det danske samfund - og til alle os der er under hans vinger.

  For Brian er begrebet ”My gospel family” helt centralt, og vi har glæden af at være aktive sammen med medlemmer fra andre kor tilknyttet Brian - i sammenhænge hvor Gospel budskabet også gives i knyttet til mennesker, der har behov for støtte, trøst og lidt af den styrke, vi kan formidle videre.

  Det er denne ekstra dimension der gør det til en givende og stor fornøjelse at arbejde sammen med Brian!