Danmarks første gospelkor blev stiftet i 70'erne, samtidig med at Etta Cameron kom til landet og siden er interessen og udbredelsen af gospel i danmark, vokset år for år og gospeldanmark, rummer nu ikke mindre end 200 muligheder for at synge i et dansk gospelkor - vi kalder det en Gospelnation.

Syng gospel

Du har mulighed for at blive en del af dette fantastiske gospelfællesskab, fyldt med glæde og energi, for de mange gospelkor spænde fra amatørsangere til professionelle artister, og mange af dem optager jævnligt nye korsangere. Er du allerede en af dem, der oplever gospelmusik som noget særligt, er du i gospelfamilie med omkring 10.000 andre gospelglade danskere.

Find et gospelkor nu og syng med allerede i dag...

Er dit kor med?

Hvis du ikke kan finde dit gospelkor, kan du tilføje det. Log af din egen bruger og vælg "Bliv Medlem", skriv korets navn og vælg "Gospelkor" under profiltype. 

Er jeres kor i oversigten, men stemmer oplysningerne ikke, kan I logge ind og ændre dem. Hvis I ikke har loginoplysningerne, kan du sende en mail, så vi kan give rettigheder til den person i dit kor, der står for jeres kommunikation og PR. Skriv en mail til .

Vi glæder os til at henvise nye sangere og publikum til dit kor!

Gospelkor i Danmark

Find et gospelkor at synge i. Mere end 200 gospelkor i Danmark.

Mine events

Hovsa, der er ingen events lige nu.
Vis alle events