Velkommen!

Gospelnation er hele Danmarks mødested for gospelinteresserede. Her finder du gospelkoncerter og -events, workshops og måske dit kommende korBliv medlem og tilføj dine egne events eller deltag i andres. Vi ses derude!

 • Basisinfo

 • Beskrivelse
  Nu har du chancen for at synge glad og medrivende gospel i Aalborg.

  Gospelkoret, Aalborg Groovy Gospel, havde sin opstart i august 2009 og tæller omkring 30-40 medlemmer i alderen ca. 15-60 år. Koret er åbent for ALLE, der har lyst til at synge!
  Koret er en aktivitet i Aalborg Citykirke, www.aalborgcitykirke.dk.

  Aalborg groovy Gospel har allerede fra start haft et aktivt koncertliv med både engagement i tilbagevendende gospelgudstjenester, koncerter i folkekirken og ved byfest samt medvirken på julekoncerter bl.a. i Symfonien til fordel for Frelsens Hærs julehjælp, som nu også er en tilbagevendende begivenhed.

  Koret ledes af Heidi Bisgaard (uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium) som har stor erfaring med korledelse og gospelgenren. Koret har desuden fast pianist, Rebecca Bruhn – som er med på øvelserne og en række musikere tilknyttet, der medvirker ved koncerter efter behov.

  Ønsker du kontakt til koret, kan du skrive til os på: – her kan du også tilmelde dig en infomail og holde dig opdateret om korets aktiviteter.