Henter kort…
Enrumvej 30, 2950 Vedbæk, Denmark
 • Har du ikke mulighed for at opleve Gospelkoret GOOD HOPEs koncert søndag d. 3. juni i Godthaabskirken på Frederiksberg? Nu kommer vi også til Nordsjælland!! Vi glæder os enormt til at holde sommerkoncert i Vedbæk kirke onsdag d. 6. juni kl. 19.30! Denne gang som en ren kor-klaver koncert med korets egen pianist Søren Baun bag tangenterne og så selvfølgelig et stærkt hold solister!

  Som altid når GOOD HOPE optræder, er repertoiret en god blanding af traditionel "church"-gospel, nyere amerikansk gospel, lidt nordisk gospel samt spirituals, der hylder genrens rødder i slavernes musik.

  I år vil koret desuden give en særlig hyldest til gospelkunstneren Edwin Hawkins, som gik bort først på året. Edwin Hawkins er manden bag "Oh happy day", som nok er den mest kendte gospelsang nogensinde. Koncerten vil byde på nogle af Edwin Hawkins mindre kendte gospelsange, der dog har den samme værdi i melodiøs genkendelighed og smukke harmonier.

  Giv dig selv en gave :). Kom og vær med, når vi fejrer gospelmusikken og den glæde, inderlighed, oprigtighed, smerte, trøst og forsoning som musikken er udtryk for!

  "The Gift it looks good on you!"

  Fri entré.

  Gospelkoret GOOD HOPE er et rytmisk stærkt og udtryksfuldt kor, hvor formidlingen af glæde, trøst, energi og håb er i fokus. GOOD HOPE synger både nyere og traditionel gospel. Koret har et stærkt socialt fællesskab, ligesom rummelighed og forskellighed kendetegner korets medlemmer.

  Gospelkoret GOOD HOPE består af ca. 45 sangere og ledes af Lise Leiko Yoshida. Søren Baun er korets pianist. Koret øver onsdag kl. 19-21.30 i Godthaabskirken, Nyelandsvej 51 på Frederiksberg.Som altid er repertoiret en god blanding af traditionel "church"-gospel, nyere amerikansk gospel, lidt nordisk gospel samt spirituals, der hylder genrens rødder i slavernes musik.

 • Kategori
  Koncerter
 • Dato & Tidspunkt
  jun 06 2018 at 19:30 - jun 06 2018 at 20:30
 • Adresse
  Vedbæk Kirke, Enrumvej 30, 2950 Vedbæk
 • Eventadmin
  Gospelkoret Good Hope