The Harlem Spirit of Gospel i Holbæk d.16 dec.
dec 16

The Harlem Spirit of Gospel i Holbæk d.16 dec.

"Kontroverselle, professionelle, energiske, inspirerende og åndsfyldte!

 

"Kontroverselle, professionelle, energiske, inspirerende og åndsfyldte!

Henter kort…
Kirkestræde 2A, 4300 Holbæk, Denmark
 • Dato & Tidspunkt
  16. december 2018 kl 17.00 - 16. december 2018 kl 19.00
 • The Harlem Spirit of Gospel fra New York synger julen ind med jule musik og gospel.


  Fra selve det dybeste af Harlem, New York, får vi fornemt besøg tidens måske mest vel renommerede gospelkor på de kanter, ingen ringere end det 8 mand store The Harlem Spirit Of Gospel Choir! 


  Det er tæt på jul og kunne man forestille sig en mere vedkommende måde komme julen i møde på end at overvære en vaskeægte gospel koncert med alt hvad dertil hører af lovprisninger, glæde, god musik og fantastiske sangere, det bliver stort! 


  Vi har et lokalt kor fra Holbæk som varmer op og synger med koret tilsidst. Gospelkoret Uprising der består af 60 glade gospelsangere, det er et levende og dynamisk amatørkor, og vi sætter vores fællesskab meget højt. Faktisk er vores smittende humør og unikke fællesskab UpRisings varemærke. 

  Koret har de sidste fire år haft den dygtige gospelkorleder Sara Broberg som sit dynamiske midtpunkt. Hun akkompagneres af konservatorieuddannet pianist Anders Mortensen, som også er pianist for andre gospelkor i landet.


  Desuden kommer der den danske sanger Thomas Meilstrup som gæste solist !!  De fine sangere i Harlem Spirit of Gospel Choir er nøje udvalgt af bandets leder Mr. Anthony Morgan og korets sangere har optrådt med en perlerække af de største Gospel kor i USA og med ligeså mange prominente navne i amerikansk musik, så som: Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder, Lyle Lovett, Christina Aguilera, Gladys Night, Cindy Lauper, The Band m. fl.  https://billetto.dk/da/e/the-harlem-spirit-of-gospel-choir-us-i-holbaek-billetter-291566


  https://www.facebook.com/events/247535385794518/

 • Kategori
  Koncerter
 • Adresse
  Holbæk kirke
 • Eventadmin
  Annette Vinther Hansen