Opstart: Gospel Generation Østerbro
aug 15

Opstart: Gospel Generation Østerbro

Gospel Generation KIDS & NEXT på Østerbro starter efterårssæsonen onsdag d.15/8 i Nazaret kirke...

 

Gospel Generation KIDS & NEXT på Østerbro starter efterårssæsonen onsdag d.15/8 i Nazaret...

Henter kort…
Ryesgade 105B, 2100 København, Denmark
 • Onsdag d. 15. august er det tid til sæsonens første øver for Gospel Generation på Østerbro i Nazaret kirke.

  Gospel Generation KIDS er for børn fra 0. klasse til 3. klasse. Vi øver fra 16-17 og synger enkle gospelsange på dansk og engelsk. Sange med gang i og smukke, stille sange, som sætter ord på livets store følelser.  Vi danser, synger, arbejder med rytmer og toner, fortæller skøre historier, leger og hygger os. Og så bliver vi gode til at bruge stemmen rigtigt og synge, så det lyder godt og føles rart. Vi synger til gudstjenester og koncerter flere gange om året.

  Gospel Generation NEXT er for dig, der er mellem 4. og 10.klasse. Vi øver fra 17-18.15 og synger traditionel og moderne gospel med sange af bl.a. Kirk Franklin, og Hezekiah Walker. Alt fra smukke ballader til funky, svedige uptempo-numre. Vi synger 1 og 2-stemmigt og arbejder ambitiøst med sangteknik, hørelære og rytmer, koreografi og performance. Og så holder vi hyggeaftener, workshops, sleepovers, koncerter, gudstjenester og meget mere.

  Vi har ingen optagelsesprøve til Gospel Generation. Hvis du har lyst til at synge med, skal du bare dukke op til en korøvelse en onsdag eftermiddag. Så snakker vi sammen, du prøver at synge med på øvelsen, og hvis du synes, det er noget for dig, finder vi en blanket, så du kan blive meldt ind. Det koster 450 kr. pr. halvår at være med i koret.

 • Kategori
  Korøvelser
 • Dato & Tidspunkt
  aug 15 2018 at 16:00 - aug 15 2018 at 18:15
 • Adresse
  Nazaret kirke, Ryesgade 105, 2100 Kbh Ø
 • Eventadmin
  Louise Kofoed