Odder Gospel Workshop 2019
nov 09

Odder Gospel Workshop 2019

Musikskolen for Voksne har fornøjelsen af at kunne invitere til workshop med Nina Luna og Mads...

 

Musikskolen for Voksne har fornøjelsen af at kunne invitere til workshop med Nina Luna og Mads...

Henter kort…
 • Dato & Tidspunkt
  09. november 2019 kl 10.00 - 09. november 2019 kl 18.15
 • Vi glæder os til at se nye og gamle gospelvenner til en forrygende dag!

  Køb billet på Billetto.dk


  Pris 180 kr.  Livsbekræftende tekster, fede rytmer, smukke ballader, sange med power og sjæl, som giver energi til dagen i morgen og inspiration og kulør på tilværelsen.


  Vi vil dykke ned i musikken med fokus på indlevelse og vellyd. Repertoiret er bredt og blandet – lige fra traditionel til moderne gospel og du får uden tvivl en oplevelse af den naturlige glæde, det giver at synge gospel - kombineret med sangteknik og indlevelse. Der kræves ingen specielle for- kundskaber for at deltage, og der synges uden noder.


  Glæd dig til en workshop, hvor det bliver svært at stå stille!  Kl. 17 vil workshopkoret spille en lille koncert, hvor også publikum får mulighed for at røre stemmebåndene. I forlængelse heraf vil der være et oplæg til debat.


  Emnet er: "Musik på recept?".


  Når nu forskning gang på gang viser, at musik, kunst og bevægelse gør så meget godt for vores helbred og vore indlæringsevner, hvorfor bruger vi det så ikke i større grad i vores samfund? Hvordan får vi beslutningstagerne til at se ud over regnearkene og se på gevinsterne på det ikke umiddelbart fysisk målbare?  PROGRAM


  9:30 Ankomst og registrering i forsamlingshuset


  10:00 Workshop i kirken


  12:00 Frokost


  12:45 Workshop


  14:30 Pause


  15:00 Workshop


  16:40 Pause


  17:00- ca. 18.15 Koncert og debat (fri entre)  Medbring:


  - Mad og drikkevarer (kaffe kan købes) til frokost.


  - Koncert tøj: ingen dresscode  Adresse for både workshop og koncert:


  Odder Grundtvigske Valgmenighed


  Rørthvej 34, 8300 Odder

  Gratis parkering v. kirken og kun 10 min. til bus og letbane.  NINA LUNA, der er opvokset i Odder, er en meget anerkendt sangerinde, dirigent, vocal coach, workshopholder og sangskriver fra København. Nina har fundet vej ind i hjertet af dansk gospelmusik, og hun er kendt for sin kraftfulde stemme og sin megetpædagogiske og humoristiske måde at undervise på. Nina er uddannet underviser og sangerinde fra Complete Vocal Institute i København.


  Nina har siden 2004 sunget gospel og inspireret sangere og gospelkor i ind– og udland.


  I dag leder hun gospelkorene: FAITH i Kgs. Lyngby. Nina afholder hvert år mange workshops over hele landet for sangere og kor, som ønsker ny inspiration, nye sange, at lære at løse sangtekniske udfordringer, eller som bare gerne vil have et et boost energi og glæde.  MADS ANDERSEN


  En fremragende pianist. Mads er musikentrepenør, gospelinstruktør/-pianist for 2 gospelkor. Han akkompagnerer flere af Danmarks førende gospelkor og solister. Mads driver desuden Gospelnation.dk - Danmarks gospelportal. Her finder du spændende workshops, koncerter og gudstjenester, mere end 200 gospelkor for børn, unge og voksne, inspiration, konkurrencer og meget mere. 


  Mads er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.


  God energi, udstråling og humor er kendetegnende for Mads, både som instruktør og pianist. • Kategori
  Workshops
 • Adresse
  Rørthvej 34, 8300 Odder
 • Eventadmin
  Marianne Eriksen
Cookies gør din oplevelse af gospelnation bedre. Er det ok med dig?